Spring naar inhoud

1. Even langs je buren

Even aanbellen bij de buren of een eenvoudige flyer door de brievenbus: de buren mogen het weten dat jij een geweldig plan voor de wijk hebt! Geef de link (url) van je planpagina mee en vraag of ze op jouw plan willen stemmen. 

2. Zoek de mensen in je wijk op

Vraag of je een oproepje of zelfgemaakte poster mag ophangen op drukbezochte plaatsen rond de plek, waar jij je plan wilt uitvoeren. Denk aan een school, wijkgebouw, wachtkamer, restaurant, sportkantine, kerk of moskee. Je kunt natuurlijk ook zelf folders uitdelen in het winkelcentrum, op de markt of bij jouw buurtsupermarkt.

3. Deel je plan via social media

Deel, deel, deel! Op jouw planpagina vind je knoppen om je plan te delen via Facebook, Twitter, WhatsApp en e-mail. Je kunt natuurlijk ook de link (url) van je planpagina kopiëren uit de adresbalk van je internetbrowser en deze zelf delen met wie je wil. Deel je plan in de WhatsApp-groep van de straat of de buurtapp (zoals Nextdoor), plaats een bericht op de Facebook-pagina van een van de wijken in Schalkwijk of maak een filmpje waarin je de wijk oproept om op jouw plan te stemmen.

Login om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.