Spring naar inhoud
Je kunt dit plan nu liken

Stemmen

laden...
0
0
0
0
0
0

Status

Like dit plan om te laten zien dat je dit belangrijk vindt voor jouw buurt!

Plein Duitslandlaan, het vervolg!

Door: Ilse van der Fits
13 oktober 2021

Het kleuterplein bij de Piramide hebben we met eigen middelen en vele handen al groen gemaakt. Op naar deel 2 met o.a. ontmoetingsbankjes.

Speelplein Duitslandlaan, het vervolg!
 
Met veel inzet en hulp van onder andere buurtbewoners hebben wij, als school, dit voorjaar een start gemaakt met het vergroenen van het speelplein van basisschool de Piramide aan de Duitslandlaan. 
Met sponsoren, eigen middelen en veel vrijwillige groene handen, hebben wij onder andere een groen pad gemaakt, bakken met geur- en vlinderstruiken geplaatst en een boom-tegelpad gecreëerd. Kinderen van onze school maar ook de jonge buurtkinderen komen nu spelenderwijs in aanraking met natuur. Een mooi begin van ons ideale plein!
 
Ook na schooltijd wordt er fijn gespeeld en vinden er ontmoetingen plaats. De boombankjes op ons plein zijn een aantrekkelijke plek voor (groot-) ouders en buurtbewoners. Terwijl de kinderen spelen, kunnen zij gezellig bijpraten met elkaar en genieten van het groene plein. Echter de huidige boombankjes zijn verouderd en echt aan vervanging toe. 
Opnieuw doen wij een oproep aan Schalkwijk aan Zet. Hopelijk komt ons plan dit jaar in aanmerking, zodat we door kunnen gaan met de uitvoering van ons ideale plein. Nieuwe stevige weerbestendige boombankjes staan nu op ons lijstje. Ook zouden we het huidige stalen klimrek willen vervangen. We gaan voor een veilig klimrek met een natuurlijke uitstraling, uitdagend voor jonge (buurt- en school) kinderen om te klauteren, te spelen en te ontdekken.
 
Kortom op naar de volgende stap om het speelplein aan de Duitslandlaan nog gezelliger en groener te maken!
 
 


Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten voor

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Nog geen argumenten tegen

Login om verder te gaan

Hou mij op de hoogte
Geef mij een nieuwe code

Annuleren